16.6.14

γυναικοκτονία στη χώρα των θεών και των θεαινών....

από το Κουτί της Πανδώρας



Συγκλονίζει ομαδικός βιασμός 30χρονης μητέρας που υποχρεώθηκε να πιει ούρα στην Ινδία


Νέα υπόθεση ομαδικού βιασμού γυναίκας στην Ινδία έρχεται στο φως της δημοσιότητας. 30χρονη μητέρα βιάστηκε από τουλάχιστον έξι άνδρες, ανάμεσά τους κι ο εν διαστάσει σύζυγός της, ενώ υποχρέωθηκε να πιει και ούρα.
Το περιστατικό συνέβη σε χωριό της κεντρικής Ινδίας, στην περιοχή Καντούνα του κρατιδίου Μάντια Πραντές, και το κατήγγειλε η ίδια η γυναίκα που είναι μητέρα ενός 10χρονου αγοριού.
Η 30χρονη ανέφερε ότι βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της περίπου δύο μήνες εξαιτίας μιας διαφωνίας τους για περιουσιακά ζητήματα. Εκείνος την κάλεσε στο αγρόκτημά του προκειμένου να συζητήσουν για με το θέμα και όταν εκείνη έφτασε στο σημείο, της επιτέθηκε μια ομάδα ανδρών. Τη χτύπησαν, τη βίασαν και στη συνέχεια την περιέφεραν γυμνή στο χωριό, μπροστά στα μάτια του γιου της. Όταν η γυναίκα ζήτησε να πιει νερό οι άνδρες, όπως κατήγγειλε, ούρησαν πάνω στο πρόσωπό της και την υποχρέωσαν να πιει.
Ο αστυνομικός επιθεωρητής της περιοχής Μανόζ Σάρμα, είπε ότι οι δράστες κλείδωσαν την γυναίκα μέσα σε ένα δωμάτιο και διασώθηκε από τους γονείς της μερικές μέρες αργότερα, οι οποίοι επικοινώνησαν με την αστυνομία. Πρόσθεσε ότι η αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις διεξάγονται ανακρίσεις.
Μόνο στο κρατίδιο Μάντια Πραντές, το 2013 σημειώθηκαν 4.335 βιασμοί, δηλαδή κατά μέσο όρο 12 την ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...