25.5.11

οι βιαστές της κότας: ένα σεξουαλικό θρίλερ για γερά νεύρα

αν αυτό δεν είναι νεογέννητος, σε δημοκρατικά στήθη γαλουχημένος, φασισμός, τότε τι είναι;
Μόνο φοιτητικός χουλιγκανισμός;
Μόνο μισογυνισμός;
Μόνο ένα χαρμάνι τσόντας, βίας, δωρεάν αντρίλας και καφρίλας;

Φασισμός γεννημένος στα στήθη μιας πορνο-κούκλας, μια πορνεμένης ελευθερίας που ανέθρεψε θρασίμια είναι, λέω γω.
Μήπως ήρθε ο καιρός για λίγη μετάνοια;



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος! Και μετά οι γυναίκες χρειάζονται χρόνια ψυχανάλυση για να καταλάβουν οτί η σαχλαμάρα και η διαστροφή πολλών ανδρών δεν γιατρεύεται. Καμία ελπίδα. Ας εκσπερματώνουν λοιπόν σε πλαστικές κούκλες γιατί μόνο αυτές τους αξίζουν.

Γεωργία Δεληγιαννοπούλου είπε...

Η απειλή της σεξουαλικής βίας είναι κοινός τόπος στο λεξιλόγιο μας, αρχής γενομένης από το τι θα κάνω στη μάνα σου, την Εύα σου και το Χριστό σου . Δεν είναι εντυπωσιακό ότι μια από τις πιο άγριες βρισιές είναι αυτή προς τη ΜΑΝΑ ΣΟΥ, την Παναγία σου, το πιο ιερό και όσιό σου, μαζί με το Θεό που πιστεύεις; Η κατάρα που επικαλούμαι βρίζοντάς σε μ' αυτόν τον τρόπο είναι ισοδύναμη με την πιο κτηνώδη πράξη. Θέλω τόσο πολύ να σε βλάψω, να σε απαλείψω, ώστε θα σου κομματιάσω τις ιερότερες κόχες σου, την καταγωγή σου της μήτρας και την πίστη σου. Εμείς, οι πολιτισμένοι νεοέλληνες, βέβαια, δεν κάνουμε ό,τι και οι Κογκολέζοι (βλέπε παλιότερο ποστ), δεν βιάζουμε δηλαδή της γυναίκες της αντίπαλης φυλής για να την μπασταρδέψουμε, σπηλώνουμε όμως μέσω του λόγου κάθε ιερότητα ερωτική, ή μητρική. Οι Πασπίτες π.χ. εγιναν "κότες" (θηλυκό το γένος, έχει σημασία αυτό)και, συνεπεία της ήττας, θα υποστούν βιασμό! Τι ιεροτελεστία παρακμής! Επίσης, οι ίδιοι Πασπίτες, με αντίστοιχη μαγική τελετουργία, γίνονται πλαστικές πόρνες στο στόμα των οποίων θα ξεχυθεί όλη η νταβραντισμένη παπαρδέλα των νικητών!
Δε θα 'πρεπε, τουλάχιστον για τα μάτια του κοσμου, τα παλικάρια αυτά να διαγραφούν από την παράταξη και να πάνε κάπου αλλού, στη Χρυσή Αυγή, ας πούμε, κύριε Σαμαρά;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...