28.6.11

Το ΒΑDMINTON και το ελληνικό παράλογο...


Υποστηρίξτε το BADMINTON
…Κάντε το δική σας υπόθεση!
Ένας χώρος πολιτισμού χρειάζεται την υποστήριξή σας!!

 
Το Θέατρο Βadminton …έμπλεξε στον λαβύρινθο των γραφειοκρατών και των αδιάφορων πολιτικών, που δεν τιμούν τους νόμους και τις υπογραφές τους! Δεν προστατεύουν τα χρήματα των πολιτών (35 εκατ. ευρώ στοίχισε στους Ελληνες φορολογούμενους η Ολυμπιακή εγκατάσταση), δεν σέβονται τα χρήματα των επενδυτών (15 εκατ. ευρώ κόστισε η μετατροπή της αρένας σε σύγχρονο θέατρο) και καθόλου δεν ενδιαφέρονται για την αγάπη που δείξατε και αγκαλιάσατε το Θέατρο Badminton και τις παραστάσεις του.

Η οικολογική ευαισθησία των υπευθύνων εξαντλείται στο να επιθυμούν, μέσω Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος, να γκρεμιστεί το θέατρο μετά τη λήξη της σύμβασής μας, για οποιοδήποτε λόγο!.. Έτσι νομίζουν ότι θα προστατεύσουν το Μητροπολιτικό Πάρκο! Το Θέατρο με τον περιβάλλοντα χώρο του καταλαμβάνει μόνο το 2,6% των 965 στρεμμάτων του υπό ίδρυση εδώ και πάμπολλα χρόνια Μητροπολιτικού Πάρκου στο Γουδή. Αδιαφορούν και δεν σκέπτονται ότι ένας πολυχώρος πολιτισμού αναβαθμίζει ένα χώρο πρασίνου και αναψυχής, τα δε έσοδα του Θεάτρου και των άλλων χρήσεων που προβλέπονται στη σύμβασή μας θα μπορούσαν να συντηρήσουν εξολοκλήρου το πάρκο!

Η σύμβαση που έχουμε υπογράψει δεν εκπληρώνεται από το δημόσιο, οι ήπιες χρήσεις που έχουν συμφωνηθεί δεν αδειοδοτούνται και ακόμη και το πλέον αυτονόητο όταν μισθώνεις μια εγκατάσταση, να έχεις αυτόνομη ύδρευση και ηλεκτροδότηση στην περίπτωσή μας είναι αδύνατο, γιατί ο στρατός που δεσπόζει στην περιοχή θεωρεί το Θέατρο αυθαίρετο!!!...

Να υποθέσουμε ότι μεθοδεύουν την οικονομική μας εξόντωση, ώστε να μην τα καταφέρουμε; Σε μια εποχή που παρακαλούν για επενδύσεις, για να εξασφαλίσουν έσοδα και ανάπτυξη; Δεν θέλουμε ακόμη να το πιστέψουμε!!! Ειδικά όταν πρόκειται για ένα Θέατρο, που όχι μόνο δεν επιδοτείται, αλλά είναι και πηγή εσόδων για το δημόσιο. Ένα Θέατρο που απασχολεί 40 εργαζόμενους, χώρια το έκτακτο προσωπικό. Ένα Θέατρο που έχει καταβάλλει έως τώρα ενοίκια στο δημόσιο 2.500.000 €, χωρίς να υπολογίζουμε το ΦΠΑ, τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές. Ένα Θέατρο, το οποίο σε 20 χρόνια που λήγει η σύμβαση, θα αποτελεί περιουσία της πολιτείας!!!

Το Θέατρο BADMINTON δεν είναι «αυθαίρετο της παραλιακής» για να το κατεδαφίσουν και με τη δική σας υποστήριξη θα συνεχίσει να προσφέρει στον πολιτισμό και την ψυχαγωγία της πόλης μας, ακόμη και μετά τη λήξη της δικής μας σύμβασης! Θα μπορούσε να αποτελέσει δε, την κινητήριο δύναμη για τη δημιουργία του πολυπόθητου Μητροπολιτικού Πάρκου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...