30.6.11

Μια νέα μορφή "δημοκρατικής" χούντας...

... που προσπαθεί να διαλύσει μεθοδευμένα και προγραμματισμένα την ειρηνική συγκέντρωση του αγανακτισμένου λαού, λαού με συνειδητή συμπεριφορά, πρώτη φορά από τα χρόνια της χούντας, λαού διαδηλωτή - και όχι βιτρινοθραύστη μπαχαλάκη. 
Μια πρωτόγνωρη μορφή  πυγμής που διαφυλάσσει την τάξη και την ασφάλεια του κρατιδίου και τις μετά τόκων δόσεις των πιστωτών.  Δεν φοβάται τις κάμερες, δεν φοβάται την καταγγελία, δεν κρατάει προσχήματα. Βαράει στο ψαχνό. Αυτές τις εντολές πήρε, είναι προφανές.
Η χούντα τον παλιό καιρό, ωστόσο, τα κρατούσε τα προσχήματα. Υπήρχε και ένα θέμα με την καταπάτηση των δικαιωμάτων και μια δημοκρατική πανευρωπαϊκή ευαισθησία που στηλίτευε τα πεπραγμένα της στρατοκρατίας. 
Τώρα; Ποια ευρωπαϊκή ευαισθησία θα καταγγείλει αυτή τη δημοκρατική βία; Ποιο κράτος δικαίου θα τιμωρήσει τους βιαστές της δημοκρατίας; 
Γρηγορείτε, αδερφοί. Η νέα μορφή φασισμού νάτη! Αύριο κάποιο κλομπ θα πέσει και στο κεφάλι μας. Δημοκρατικά διασφαλισμένο και εξαγιασμένο, για τη σωτηρία της δημoκρατίας και της Ελλάδας.
Αυτό δεν είναι πια  αυγό φιδιού.  Είναι φιδάκια στο πλακόστρωτο. Όποιος έχει αμφιβολία ας βγει μια ήσυχη βόλτα  στο Σύνταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...