6.6.11

βρε, μπας και πάμε για εκλογές;

Σας προετοιμάζω: δεν είναι ένα κοινό βιντεάκι. Είναι η διατράνωση των μέχρι στιγμής πεπραγμένων της  "goverment "(όχι της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ).
Χαρείτε το, όπως μπορείτε, και αν....
Εγώ εφιστώ την προσοχή στο εξής ενδιαφέρον:: η εναλλαγή των χρωμάτων σε ωθεί να ξεχασεις το πράσινο του ΠΑΣΟΚ, κανένα χρώμα δεν παραπέμπει σε λογότυπο κόμματος (με εξαίρεση το μπλε που πάει λίγο προς ΝΔ), δεν υπάρχει κόκκινο, μόνο μωβ και πορτοκαλί. Συμπέρασμα μέσω της χρωματικής εναλλαγής και μόνο: η κυβέρνηση δεν είναι ΠΑΣΟΚ είναι μια πανελλήνια ιδέα, ούτως ειπείν. Μήπως προετοιμάζονται για εκλογές και προσπαθούν ήδη να μειώσουν το ποσοστό της ΝΔ;
Α! Και κάτι ακόμα: η μουσικούλα! Catchy, μιμούμενη την αισθητική που έχουν οι αναγγελίες των ειδήσεων στα κανάλια, έχει την αγωνία της - ότι και καλά κάτι πολύ σοβαρό παίζεται εδώ - αλλά είναι και grandioso, ότι καλπάζουμε προς τη νίκη, με την τρίχα κάγκελο απ' τη συγκίνηση.
Τα υπόλοιπα είναι γράμματα, άδειες λέξεις, αέρας κοπανιστός. Γιατί στο βιντεάκι  η επιρροή πάει να ασκηθεί έμμεσα, όχι άμεσα. Και το target group είναι φαντάζομαι όχι στο  Σύνταγμα.
Τι σού είναι η διαφημιστική προπαγάνδα!
Εγώ πάντως ανατρίχιασα, αλλά ουχί από συγκίνηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...