2.10.13

Νίκος Κυριακίδης, Κάτι μου λέει πως εδώ οι ένοχοι είναι άλλοι...

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΔΩ, ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ....
Το σύστημα όπως γνωρίζουμε, έκανε ‘αυτοκάθαρση’.
Μάζεψε στοιχεία σε χρόνο μηδέν, έφτιαξε μια ογκώδη δικογραφία τύπου Δίκης της Νυρεμβέργης, συνέλαβε την ‘’ηγεσία’’ των νεοναζιστών.
Οι μισοί της ΕΥΠ που χρόνια και ζαμάνια τους παρακολουθούσαν-οι άλλοι μισοί, όπως και στην αστυνομία, το στρατό κλπ ήταν λίγο ‘πιο φίλα προσκείμενοι’- τα είχα χρόνια μαζεμένα σε σακούλια. Άσε τις καραμπινάτες εγκληματικές επιθέσεις της οργάνωσης, ας πούμε μόνον για τις δολοφονίες μεταναστών, που η αστυνομία ποτέ δεν προλάβαινε επ'  αυτοφόρω...Είναι και αιλουροειδείς οι άτιμοι.
Υπόθαλψη εγκληματία ; Αφου η δικογραφία μιλούσε για κάτι παρόμοιο... ρωτάω Λεπτομέρειες, νομικά κενά....
Αυτά λοιπόν τα στοιχεία, δεν εμφανίστηκαν τυπικά ούτε όταν ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή της στις εκλογές ( λογικά το επικαλέστηκαν). Τη στιγμή που  απαγόρευε συμμετοχές για πταίσματα στον τίτλο, ή στα σύμβολα συνδυασμών.
Μάλλον φταίει που τότε τα γκάλοπ της έδιναν πλήρη ‘πολιτική νομιμοποίηση’, άσχετα αν τα ίδια συνέβαιναν όταν είχε 0,3% σε παλαιότερες εποχές. Ίσως για να μη προβληθεί ανοιχτά, η μαζική παρακολούθηση ‘’σε συνθήκες δημοκρατίας’’,ναι, ίσως και γι αυτό. Άλλωστε η επίσημη ενημέρωση μας έλεγε, πως μετά την περηφανή νίκη της ΧΑ  στην ΕΥΠ, όπως είπαν οι εκεί ‘καθαροί’: ‘τώρα αυτούς θα πρέπει να τους φυλάμε’ και τους φύλαγαν πράγματι, άσχετα με το αν η δικογραφία τόνιζε πως η σύσταση, ηγεσία, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση είναι διαρκές αδίκημα. Θα φταίει μάλλον, η ύπαρξη σταγονιδίων υπό μορφήν μπόρας.
Με όλα αυτά τα στοιχεία, τις διηγήσεις ‘’προστατευόμενων πρώην μελών’’ κλπ, παρέπεμψαν την ηγετική ομάδα για ηθική αυτουργία σε συγκεκριμένη δολοφονία, μέσω ενός ‘σάλτου’, πως αυτό προκύπτει πλην των ακροάσεων κινητών, στην ενεργό συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Από το συγκεκριμένο, στο γενικό δηλαδή για να είναι, όπως το λένε, ‘νομικά άδετο’...υπαρκτά ‘κενά’ λόγω βιασύνης, ή για τους κακόπιστους σκοπιμότητας, έτσι που η υπεράσπιση να είναι τουλάχιστον στην παρούσα φάση, υγιεινός περίπατος.
Αυτά οδήγησαν την θεότυφλη δικαιοσύνη, να σταθεί σε αυτά και να προφυλακίσει για άσχετους λόγους ΜΟΝΟΝ ένα καραμπινάτο τοκογλύφο, μαστρωπό, εκβιαστή, παιδεραστή που άνετα ακόμη και οι μικρόνοες της ΧΑ, εύκολα τώρα θα ‘αποβάλλουν’. Δηλαδή προφυλάκισαν κάποιον για ‘ατομικό αδίκημα’, άσχετο με τη δικογραφία.
Η δικαιοσύνη δέχεται-λογικό δεν είναι;-ένας πολυτραυματίας σε ημικαταστολή- να θυμάται και να διηγείται λεπτομερειακά επί ένα ολόκληρο βράδυ, ποιο χρώμα μπλούζα φορούσε προ τριετίας, πότε έφαγαν σουβλάκια και ποιοι προ διετίας Εκείνη την..Τετάρτη, αλλά εδώ για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, η ανάκριση ήταν τυπικά πιο ‘σωστή’. Στάθηκε στο υλικό της, την παραπομπή, τις αγορεύσεις και βέβαια τις καταθέσεις.
Κι όμως μας λένε: "Χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο", η υπόθεση είναι απλά στην αρχή της και θα την ‘δέσουμε καλύτερα’. Προς το παρόν ο προεδρεύων θα καλεί στο βήμα της βουλής τον "κύριο ενδεχόμενα αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης",  κλπ.
Όμως έχουμε και μια τεράστια νίκη : Οι παρασυρμένοι ψηφοφόροι, θες επειδή είδαν το φώς τους αυτές τις μέρες, θές επειδή θα κοπεί το χαρτζηλίκι του θανάτου, θα γίνουν λιγότεροι... κάπου αλλού θα πάνε, αυτοί ξέρουν.
Και επειδή σας κούρασα, ας τελειώνω. Αυτό το αφοπλιστικό επιχείρημα των Πρετεντέρηδων, "δεν είναι κόμμα είναι συμμορία", δεν το πρωτοδημιούργησε ούτε αυτός, ούτε το σύστημα που πολύ αργότερα άρχισε να μιλά για ‘συνταγματικά ουράνια τόξα’, άκρα, κλπ. Το δημιούργησε ένα από τα πλέον αστεία τμήματα της ευρύτερης ‘αριστεράς’ μας, χωρίς η υπόλοιπη-όταν και εάν δεν το υιοθέτησε-ποτέ να το καταγγείλει. Ένα σύνθημα που θέλει τον φασισμό, έργο σωματεμπόρων κοιτώντας μόνο τους γραφικούς ‘μπροστά’ και ξεχνά, πως το  έγκλημα δεν είναι οι ‘παράνομες πράξεις’ του και το ποιόν των μπροστάρηδών του, αλλά η ιδεολογία του, που γεννά συνολικά πράξεις ενάντια στην ανθρώπινη φύση.
Γι΄αυτό μη κλαψουρίσουμε σήμερα, ο φασισμός όχι μόνον σαν σύστημα έκτακτης ανάγκης, σαν διάχυτος παντού και νόμιμα, υπήρχε και προ ΧΑ, θα υπάρξει-αν συνεχίσουμε έτσι-και μετά απ αυτήν.

Βλέπετε, οι Κασιδιάρηδες και κυρίως οι Λ(λ)αγοί κάποιοι στιγμή φεύγουνε, αλλά η μήτρα που τους γεννά είναι ακόμη εδώ και καρπερή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...