26.3.11

Εncardia - Γυναίκες του Νότου στο ELIART

Οι Encardia είναι ένα ελληνικό συγκρότημα που εμπνέεται, δημιουργεί και παρουσιάζει μουσικές και τραγούδια μέσα απο την πλούσια μουσική παράδοση της Κάτω Ιταλίας.  Ιδρύθηκαν το 2004 και μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από τριακόσιες ζωντανές εμφανίσεις σ’ όλη την Ελλάδα, Ιταλία, Νότια Γαλλία, Γερμανία και Κύπρο. 
Έχουν εκδόσει πέντε δίσκους που απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές, ενώ ιδιαίτερα έχει σχολιαστεί η μοναδική σχέση που έχουν με το κοινό όταν βρίσκονται στη σκηνή. Έχουν συνεργαστεί και δισκογραφικά αλλά και σε ζωντανές εμφανίσεις με τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της κάτω-ιταλικής μουσικής αλλά και με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες. Τον Αύγουστο του 2008 παρουσιάστηκαν μαζί με το Βετεράνο Giovanni Avantaggiato στο κορυφαίο και μοναδικό στo είδος του φεστιβάλ “la notte della taranta” στην Ιταλία, παρουσία 120.000 θεατών.
Τα μέλη του συγκροτήματος:
Κώστας Κωνσταντάτος, Βαγγέλης Παπαγεωργίου, Αναστασία Δουλφή, Μιχάλης Κονταξάκης, Δημήτρης Τσεκούρας, Κωνσταντίνα Καλκάνη,
  Γιάννα Χαμαλέλη, Κώστας Μπουρόπουλος

Εncardia - Γυναίκες του Νότου
31 Μαρτίου & 1 – 2 – 3 Απριλίου στο θέατρο ELIART 

Οι ENCARDIA, μαζί με την Anna Cinzia Villani, θα κάνουν τέσσερις μόνο εμφανίσεις στο θέατρο ELIART, Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός .
Η ανεπανάληπτη βοκαλίστρια, οργκανετίστα και χορεύτρια από την πεδιάδα του Salento στη Νότιο Ιταλία, έρχεται στην Ελλάδα ειδικά για τη συνεργασία με τους ENCARDIA
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...