31.3.11

το μπουκάλι του Φρανκ στη θάλασσα!

χαρμόσυνη είδηση για το μπλογκ! 

...άθλος είναι να λάβει το μήνυμά σου εκείνος ο ένας που η τύχη τού όρισε την τιμή να το βρει μέσα στο απέραντο... Γαλάζιο ή μη, το απέραντο,  το όντως πλήρες, χωρίς επικοινωνία αναπνέει πολύ μόνο του...

Το μπουκάλι «έπιασε λιμάνι» μετά από... 24 χρόνια! Το παιχνίδι με το μήνυμα ενός 5χρονου αγοριού βρήκε παραλήπτη

Το μπουκάλι «έπιασε λιμάνι» μετά από... 24 χρόνια!
«Εάν βρεις αυτό το γράμμα, απάντησέ μου και θα σου γράψω ξανά», έγραψε ο 5χρονος Γερμανός Φρανκ με τη βοήθεια του πατέρα του και αφού έβαλε το σημείωμα σε ένα μπουκάλι το πέταξε στη Βαλτική θάλασσα. 


Το μπουκάλι ταξιδεύοντας επί 24 χρόνια στις βόρειες θάλασσες βρέθηκε από τον 13χρονο Ρώσο ΝΤανίλ Καρότκι . Ο νεαρός Ντανίλ είδε το αντικείμενο να λαμπυρίζει από μακριά, το έπιασε , το άνοιξε προσεκτικά και  διάβασε το σημείωμα που βρήκε μέσα. Αμέσως αποφάσισε να απαντήσει.

Όταν ο 29χρονος, πλέον, Φρανκ έλαβε απάντηση, δεν πίστευε στα μάτια του. Παρόλο που το ενδεχόμενο να άντεξε το μπουκάλι επί 24 χρόνια στο νερό είναι μάλλον απίθανο, ο Φρανκ χαίρεται που έστω και αργά βρέθηκε κάποιος να ξεθάψει από την άμμο το γράμμα του. 

Ο νεαρός Γερμανός υπόσχεται να τηρήσει τη δέσμευσή του και να απαντήσει στον Ντανίλ με γράμμα, ενώ παράλληλα οι δύο νέοι επικοινωνούν τακτικά χρησιμοποιώντας το internet.

πηγή:  ψηφιακό οχυρό

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...