18.10.18

" ΕΥΑ! ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ!"

...από την μουσική παράσταση που έδωσε η ομάδα αλληλεγγύης "Αλληλέγγυες Νότες" στον Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο στο Μαρούσι για τη ΜΚΟ ΑΙΤΗΜΑ που προσφέρει νομική βοήθεια σε πρόσφυγες. Διαλέξαμε τραγούδια του Παραδείσου, της Πτώσης και της Έκπτωσης, της Αδικίας, του Πόνου και της Όρεξης για κόκκινα νόστιμα μήλα.... Η Όρεξη μπορεί να φέρει ίσως και την Χαρά της Ζωής, και τη Φιλότητα και τη δικαιοπραξία... Ίσως... Εμείς αυτό ονειρευτήκαμε...
Θα τα ξαναπούμε στην Αρτέμιδα, στο εκεί Στέκι Αλληλεγγύης, στις 24/11/18, πάλι με την Εύα και τα Μήλα της...   Ευχαριστώ, Δημήτρη Νικολούλια για τη βιντεοσκόπηση...    Και για όλα! Εδώ αποθέτω κάτι τις από την παράστασή μας!

Τραγουδούν: Σοφία Νικολαϊδου (Για δες περβόλιν όμορφο, Τ' αηδόνια της Ανατολής), Ολυμπία Μπογδανοπούλου (Μίλα μου για μήλα), Γεωργία Δεληγιαννοπούλου (Άνοιξε λίγο το παράθυρο),  Νάσια Σταματάρα (Ιστορία μου αμαρτία μου), Ηρώ Κεραμιδάκη (Εφ' άπαξ), Βασίλης Γεωργιάδης (Τράβα σκανδάλη).  Στα όργανα η Βίλυ Κεραμα - κρουστά, η Γεωργία Δεληγιαννοπούλου και ο Δημήτρης Βλάχος - κιθάρες.




.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...